sâmbătă, 22 februarie 2014

Magdalene cu lapte condensat si capsuni






     Astazi in timp ce printesa mea facea amiaza, m-am gandit sa fac ceva dulce pentru micul dejun de maine si cum aveam lapte condensat si capsune...mi-a venit ideea :)
    
      Pentru 24 magdalene  aveti nevoie de:

6 oua
500g lapte condensat
300g faina
2 plicuri de drojdie praf(2x16g)
4linguri de ulei
250 g de capsuni*
1 lingura de zahar
zahar tos


1. Spalati si taiati cubulete capsunile, apoi le puneti la foc cu o lingura de zahar. Cand se inmoaie, le triturati si le strecurati.
2. Intr-un bol bateti ouale cu mixerul, adaugati traptat laptele condensat  si cele 4 linguri de ulei.
3.Amestecati faina cu drojdia si cerneti-o peste compozitie, adaugati si crema de capsuni si amestecati totul bine.
4. Umpleti formele de magdalene si coaceti la 200 grade- 15-20min.
5. Cand le scoaeti din rola, le presurati cu zahar tos.

* daca nu aveti capsuni proaspete, se poate folosi dulceata de capsuni sau de alte fructe.


Savurati cu placere!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu